top of page

DIVAS

NIEUWS

KAA GENT LADIES en DIVAS KVK NINOVE werken op een duurzame manier samen waarbij de beide partners optimaal gebruik kunnen maken van elkaars kennis, netwerk, infrastructuur en sterktes.
Het partnerschap dat liep tot 2023 wordt na evaluatie verlengd met drie seizoenen.

Het partnerschap situeert zich op drie vlakken: 1° de integratie van kennis, best practices en opleidingsmethodieken.
De basis daarvoor vormt een intense samenwerking die wordt opgebouwd tussen de sportieve cellen en scoutingscellen van beide clubs.

2° Een gezamenlijke scoutingsaanpak binnen een vooraf bepaalde instroomfilosofie.
Het partnerschap heeft tot doel om samen speelsters te ontdekken, hen de beste opleiding te bezorgen en ze te laten ontwikkelen in teams die op diverse niveaus actief zijn.
Daartoe zal scouting op een afgestemde manier gebeuren en worden onder meer samen talentendagen, testtrainingen, voetbalstages … georganiseerd.
In deze plannen wordt ook de jeugdwerking van KVK Ninove betrokken waarbij meisjes kunnen ingeschaald worden op interprovinciaal niveau.
De doorstroming gebeurt in alle richtingen.

 

3° Een gezamenlijke promotie van het partnerschap en een actieve ervaringsuitwisseling in verband met alle mogelijke sportieve en extrasportieve aspecten.
Dit zal worden vertaald in een aantal concrete vormen van samenwerking rond onder meer wedstrijden, tornooien, talentdagen, stages …
De principes worden door beide clubs vertaald in een concreet actieplan.

bottom of page