top of page
WELKOM DEYSEL.jpg
gouden 11.png

VISIE&

MISSIE

GOUDEN

11

 

11 gedragsregels voor elk lid van de DIVAS-familie.

 

1.  De club is van iedereen en iedereen is van de club. We streven samen gemeenschappelijke doelen na. We zijn altijd en overal ambassadeur voor onze club en bouwen zo mee aan het positieve imago ervan.

 

2. In de club voelt iedereen zich veilig. De club is een omgeving waar iedereen zich kan ontplooien en waar elke vorm van ongewenst gedrag wordt voorkomen en bestreden.

 

3. Verantwoord gedrag altijd en overal is onze basishouding. Iedereen is  verantwoordelijk voor zijn eigen daden.

 

4. Altijd en overal is iedereen even belangrijk,  maar nooit is iemand belangrijker dan het team, dat op zijn beurt nooit belangrijker is dan de club.

 

5. Sportief zijn we en hebben respect voor alles en iedereen. We hebben een hekel aan pesten en discrimineren en behandelen iedereen als een gelijke.

 

6. Gebouwen, velden en materiaal van de eigen club: we gaan er zorgzaam mee om. Maar we doen   dat ook met gebouwen, velden en materiaal van de club die we bezoeken.

 

7. Onze kantine is het kloppend hart van de club. Samen maken we er de warme huiskamer van waar iedereen terecht kan en zich thuis kan voelen.

 

8. Uw gezondheid is belangrijk. We roken niet in de kantine, de kleedkamers, de velden en de neutrale zones. We gebruiken alcohol op een verstandige manier. Alcohol onder de 16 jaar is verboden. Drugs zijn absoluut verboden.

 

9. Doelen streven we samen na. Winnen doen we samen, verliezen ook. Maar iedereen doet er altijd   en overal alles aan om samen op een sportieve manier de overwinning te behalen.

 

10Een voor allen, allen voor een. Ouders en supporters staan onvoorwaardelijk en op een sportieve manier achter de club, elk team en achter elke speelster van elk team. Na elke wedstrijd danken de   speelsters de supporters voor die steun, ongeacht het resultaat.

 

11. Niet het bestuur, de trainers, de begeleiders en de spelers zijn de VIPS van de club.

De VIPS zijn vooral de vrijwilligers die ons steunen in onze missie.

Wie mee in de leiding zit heeft onvoorwaardelijk een voorbeeldfunctie te vervullen.

 

De integrale versie van de GEDRAGSCODE DIVAS inclusief de regels tot het voorkomen van ongewenst gedrag is te bekomen bij het bestuur.

bottom of page